Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ten, Mahalle Buluşmaları sırasında istenen talepleri yerine getiren Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara hane ziyareti gerçekleştirerek tekerlekli sandalyelerini teslim ediyor.

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye
Yayınlama: 08.01.2024
Düzenleme: 08.01.2024 13:56
69
A+
A-

Belediye, kent genelinde kurduğu akülü şarj istasyonları, görme ve işitme engelli vatandaşlara yönelik proje çalışmalarının yanı sıra yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli ve akülü sandalye desteğinde bulunuyor. Batman Belediyesi, ücretsiz olarak verdiği akülü ve aküsüz tekerlekli sandalyelerle vatandaşların da hayatını kolaylaştırıyor.

ENGELLİLERE DESTEK

Batman Belediyesi, 2023 yılında 18 akülü ve tekerlekli sandalye dağıtılırken, bu yılın ilk haftasında 5 akülü ve 5 tekerlekli sandalyeyi de hak sahiplerine ulaştırdı. Belediye; Fatih, Gültepe, Petrolkent, Körük, Çay, Pazaryeri, Seyitler, Çamlıca, Çamlıtepe, Hilal, Karşıyaka, 19 Mayıs, İluh, Kısmet, Şafak, Bahçelievler, Kardelen, Pınarbaşı, Huzur, Kültür, Petrol ve Gırbereşik gibi 23 değişik mahalleye; akülü, tekerlekli ve fonksiyonel tekerlekli sandalyeyi ücretsiz olarak verdi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.