A-B-C SINIFI OLARAK FİYAT LİSTESİ BELİRLENDİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi hakkında açıklamalarda bulunarak her bütçeye uygun fiyatların belirlendiğini söyledi.

A-B-C SINIFI OLARAK FİYAT LİSTESİ BELİRLENDİ
Yayınlama: 18.03.2024
761
A+
A-

Erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat tarifelerinin düzenlemesi için aylardır çalışma yürüttüklerinin hem vatandaştan hem de esnaflardan gelen talepler üzerine listelerin hazırladığını belirtti.

Her bütçeye uygun fiyatlar belirlendi

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Hem vatandaşların hem de sektör temsilcilerimizin fiyat listelerinde bir düzen olması istekleri üzerine yaptığımız toplantı ve istişareler sonucunda üyelerimizin masraflarını göz önünde bulundurarak ve çevre illerde ki sektör temsilcilerinden de güncel fiyat listelerini alarak belirlenen fiyat listeleri A-B-C sınıfı olacak şekilde yürürlülüğe girmiştir. Fiyat listelerinin belirlenmesi çalışmasını yaparken hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın durumunu göz önünde bulundurarak her bütçeye uygun fiyat belirlenmesi için hassas bir çalışma yürüttük. Üst komisyonlardan, tarife komisyonundan geçer onaylandıktan sonra biz bunu esnafımıza dağıtmaya başlarız. Böylece hem esnafımız ne alacağını bilecek hem de vatandaşlar resmi olarak hangi işleme ne ödeyeceğini görecektir” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.