AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, İl Başkan Yardımcısı Mansur Müjdeci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Memduhoğlu ve Tanıtım Medya Gençlik Kolları’ndan Ferhat İbri, Batman Yön Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ferit Tunç ile bir araya geldi. Ziyarette teşkilat çalışmaları ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, halk odaklı hizmet anlayışıyla Batman’da büyük bir heyecan oluşturduklarını belirterek, “Her adımımızı halkımız için atıyoruz. Amacımız, Batman’ı her alanda daha ileriye taşımaktır” dedi.
Batman’ın bölgesel değil artık ulusal ölçekte de dikkat çeken bir şehir haline geldiğini ifade eden Şansi, “Gelişmekte olan iller arasında zirvede yer alıyoruz. Bu başarıda planlı çalışma ve halkla kurduğumuz güçlü bağ önemli rol oynuyor” şeklinde konuştu.
Batman’ın en önemli sorunlarından biri olan işsizlikle ilgili kararlı bir duruş sergilediklerini belirten Şansi, “Gençlerimize iş, ailelerimize geçim imkânı sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Organize sanayi bölgeleri, yeni yatırımlar ve projelerle istihdamda ciddi bir atılım hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin halkla iç içe bir siyaset yürüttüğünü vurgulayan Şansi, “Biz tabelada değil sahada siyaset yapıyoruz. Mahalle mahalle, köy köy dolaşarak vatandaşımızın taleplerini dinliyor, çözüm üretiyoruz. Sözde değil, özde hizmet ediyoruz” dedi.
Şansi, PKK’nın silah bırakma kararıyla ilgili de değerlendirmede bulunarak, “Bu karar, barış ve kardeşliğin zaferidir. Bu topraklarda artık gözyaşı değil, umut yeşerecek. Türk’üyle Kürt’üyle bir olarak Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde huzur ve kucaklaşmanın zamanıdır” dedi.
İl Başkan Yardımcısı Mensur Müjdeci ise sahada yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade ederek, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan destek görüyoruz. Bu destek, bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Batman’ı hak ettiği konuma hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.