Batmanlı Gençler Ankara’da
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda 17–19 Şubat 2026 tarihlerinde düzenlenen “Gençler Bakanlığı” programının 75’incisi kapsamında Batman’dan 120 genç Ankara’ya gitti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda öğrenciler, bakanlık faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.
Programın ilk gününde gençler, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonuyla bakanlığı ziyaret ederek gençlik projeleri, yurt hizmetleri, spor yatırımları ve gönüllülük çalışmalarıyla ilgili sunumlara katıldı.
Gezi kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaret edilirken, öğrenciler ayrıca Ankara’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi. Üç gün süren programın, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunduğu belirtildi. Program sonunda katılımcılar, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.