“En Büyük Ailemiz Türkiye’miz” Pikniği Düzenlendi

Batman Valiliği himayesinde, Batman Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Uluslararası Aile Günü ve Engelliler Haftası kapsamında “En Büyük Ailemiz, Türkiye’miz” temasıyla bir piknik etkinliği düzenlendi.

“En Büyük Ailemiz Türkiye’miz” Pikniği Düzenlendi
Yayınlama: 15.05.2025
A+
A-

Şafak Mahallesi’ndeki Millet Bahçesi’nde gerçekleşen etkinliğe, Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp katılarak engelli bireyler ve aileleriyle yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti. Etkinlik boyunca sahne alan engelli bireyler gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

VALİ CANALP: HEDEFİMİZ AİLE BİLİNCİNİ VE DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRMEK

Vali Canalp yaptığı açıklamada, 2025 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Aile Yılı” ilan edildiğini hatırlatarak, bu kapsamda toplumda aile bilincini ve dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca, Batman’da yapımı tamamlanmak üzere olan Engelsiz Yaşam Merkezi hakkında bilgi verdi. Türkiye’de yalnızca üç ilde hayata geçirilen bu projeden birinin Batman’da olmasının büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Koç, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.