AK Parti’den İşe Yerleştirme Dolandırıcılığına Karşı Uyarı!

AK Parti Batman İl Başkanlığı, son günlerde TPAO, TPİC ve İŞKUR üzerinden yapılan personel alımlarıyla ilgili bazı kişilerin partinin adını kullanarak vatandaşlardan para talep ettiği yönünde ihbarlar aldıklarını duyurdu.

AK Parti’den İşe Yerleştirme Dolandırıcılığına Karşı Uyarı!
Advert
Yayınlama: 18.08.2025
A+
A-

İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“AK Parti’nin bu tür alım süreçlerinde hiçbir yetki ve dahiliyeti yoktur. Partimizin adını kullanarak çıkar sağlamaya çalışanlara kesinlikle itibar edilmemelidir. Karşılaşılan benzer durumların vakit kaybetmeden adli mercilere ve İl Başkanlığımıza bildirilmesi önemle rica olunur.”

Açıklamada ayrıca, vatandaşların mağdur olmaması için dikkatli davranmaları gerektiği vurgulanarak, partinin adını kullanarak haksız kazanç elde etmeye çalışanların takipçisi olunacağı ifade edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.