Batman,
12°C
parçalı bulutlu
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 13. haftasında Şanlıurfaspor’a konuk oldu. Lider konumda bulunan Şanlıurfaspor karşısında eksik kadrosuyla sahaya çıkan Petrolspor, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunu yeniden kazandı.
TFF’nin bahis soruşturması nedeniyle 7 futbolcusundan yoksun mücadele eden Batman Petrolspor, zorlu maçta 34. dakikada Atabey Çiçek ve 90+2. dakikada Mert Örnek’in golleriyle üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla temsilcimiz, şampiyonluk yolunda kritik bir engeli aşmış oldu.
Maçın ardından Batman Petrolspor’un teknik ekibi ve taraftarlar, elde edilen galibiyetle moralli bir şekilde liderliğe odaklanacaklarını açıkladı. (Ramazan Tunç)