İl Başkanı Çetin’den Ramazan-ı Şerif Mesajı

Muhammed Arif Çetin, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çetin, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın huzurunu yaşadıklarını belirterek, Ramazan’ın paylaşma, kardeşlik, sabır ve merhamet ayı olduğuna dikkat çekti.

İl Başkanı Çetin’den Ramazan-ı Şerif Mesajı
Advert
Yayınlama: 17.02.2026
A+
A-

Ramazan’ın aynı zamanda Kur’an-ı Kerim’in indirildiği ay olduğunu vurgulayan Çetin, bu mübarek zaman diliminin başının rahmet, ortasının mağfiret, sonunun ise kurtuluş olduğunu ifade etti. Mesajında Ramazan’ın yalnızca oruç tutmak değil; ihtiyaç sahiplerini gözetmek, paylaşmayı çoğaltmak ve gönülleri arındırmak anlamına geldiğini dile getirdi.

Çetin, özellikle mazlum coğrafyalarda yaşayan insanların unutulmaması gerektiğini belirterek, Gazze başta olmak üzere tüm mazlumların dualarda yer almasının önemine değindi. Gösterişten uzak, israfın olmadığı, dayanışma ve kardeşliğin öne çıktığı bir Ramazan temennisinde bulundu.

Mesajının sonunda Çetin, başta Batmanlılar olmak üzere tüm Türkiye’nin ve İslam âleminin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, bu mübarek ayın huzur, barış ve bereket getirmesini diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.