Milletvekili Ekmen’den Mersin’deki saldırıya tepki

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’in Çamlıyayla ilçesine bağlı Kisecik Köyü’nde Nazlı ailesine yönelik gerçekleşen saldırıyı eleştirdi.

Milletvekili Ekmen’den Mersin’deki saldırıya tepki
Advert
Yayınlama: 12.08.2025
A+
A-

Ekmen, “Bu tür saldırıların Mersin’in toplumsal barışına zarar vermesini kabul edemeyiz. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Adli sürecin de takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

“Saldırı herkesin güvenliğine yöneliktir”

Ekmen, “Çamlıyayla Kisecik Köyü’nde 8 kişilik Nazlı ailesine yönelik saldırıyı kınıyorum. Aile reisi Hacı Ekrem Nazlı’ya geçmiş olsun dileklerimi ilettim, yanlarında olduğumu belirttim. Ayrıca olayı ilk andan itibaren takip eden Batmanlılar Derneği Başkanı Mehmet İhsan Taş, milletvekilimiz Ali Bozan ile görüştüm. 3 aylık bir bebeğin annesine yönelik saldırı olayın vahametini artırıyor. Darp edilen ve yoğun bakımda tedavi gören Adnan Nazlı’ya acil şifalar diliyorum. Olayın, basit bir sebeple başladığı ancak mağdurların Kürtçe konuşması nedeniyle daha da şiddetlendiği ifade ediliyor. Bu da vahameti arttırıyor. Ailenin şikâyeti üzerine saldırganlar gözaltına alınmış. Jandarma’nın ilk işlemleri ailede olumlu bir izlenim bırakmış. Bu tür saldırılar, Mersin’in toplumsal barışını hedef alan tehlikeli girişimlerdir. Mersin farklı kimliklerin, kültürlerin ve siyasi görüşlerin bir arada barış içinde yaşadığı bir şehir olarak bu tür eylemleri onaylamayacak ve izin vermeyecektir. Mersin’in toplumsal uyum ve birlikte yaşama kültürünü koruyacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.