DEVA Partisi Batman İl Başkanı Yılmaz’dan Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, 2025–2026 eğitim öğretim yılı öncesinde yaptığı açıklamada ailelerin çocuklarının eğitim sürecinde daha aktif rol üstlenmesi gerektiğini söyledi.

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Yılmaz’dan Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Advert Advert
Yayınlama: 09.09.2025
Düzenleme: 09.09.2025 10:38
A+
A-

Yılmaz, özellikle ergenlik dönemindeki öğrencilerin arkadaş çevresinden yoğun şekilde etkilendiğini belirterek, “Çocuklarımız için en büyük kalkan ailedir. Veliler, okulun ilk gününden sonuna kadar çocuklarını yalnız bırakmamalı, öğretmenlerle düzenli iletişim içinde olmalıdır.” dedi.

Yeni eğitim yılıyla birlikte beslenme ve ulaşım gibi masrafların aileler üzerinde ciddi yük oluşturduğunu ifade eden Yılmaz, ekonomideki sıkıntıların eğitim hayatına da yansıdığını dile getirdi.

Okullarda temizlik ve hijyenin öncelikli konular arasında yer alması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, Milli Eğitim Bakanlığı’na bu alanda destek çağrısında bulundu.

Öğrencilerin güvenliğine de dikkat çeken Yılmaz, okul çıkış saatlerinde trafik denetimlerinin artırılmasının önemine işaret ederek, tüm öğrenci, öğretmen ve velilere kazasız belasız bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.