Erköklü Bölgesine Yeni Bağlantı Yolu Yapılıyor

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İluh Deresi Projesi kapsamında Erköklü bölgesine yeni bir bağlantı yolu kazandırıyor.

Erköklü Bölgesine Yeni Bağlantı Yolu Yapılıyor
Advert
Yayınlama: 30.10.2025
A+
A-

Mevcut yolun yeşil alan olarak düzenlenmesinin ardından ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkları önlemek amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor. Kazı işlemleri tamamlanan bölgede, Fen İşleri ekipleri yolun dayanıklılığını artırmak için stabilize, alt temel ve temel tabakalar halinde dolgu uyguluyor.

Yeni bağlantı yolu, Batman Merkez Erköklü, Akyürek, Karşıyaka ve Petrolkent mahalleleri arasında ulaşım bağlantısını güçlendirecek.

Toplam 700 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde olacak yol çalışmasında, 1 loder, 1 silindir, 1 greyder, 1 kazıcı kepçe, 1 sulama arazözü ve 10 kamyon görev alıyor.

Batman Belediyesi, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşımın daha güvenli ve konforlu hâle geleceğini açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.