Amatör Ligi B Grubu’nda 5. Hafta Tamamlandı

Batman 1. Amatör Ligi B Grubu’nda 5. hafta maçları oynandı. Haftanın dikkat çeken sonuçlarından biri, Hasankeyf Dicle Spor’un Yeşiltepe Spor’u 4-1’lik skorla mağlup etmesi oldu. Genç kadrosuyla sahaya çıkan Dicle Spor, aldığı galibiyetle play-off iddiasını sürdürdü.

Amatör Ligi B Grubu’nda 5. Hafta Tamamlandı
Advert
Yayınlama: 26.11.2025
A+
A-

Sason Mereto Spor ise kendi sahasında İluh 72 Spor’u 3-0 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Mehmet Aydın, Salih Aktaş ve Ali Çoğalan’ın golleriyle sahadan galip ayrılan Mereto Spor, 5 haftada topladığı 10 puanla zirve yarışında iddiasını güçlendirdi.

Haftanın golsüz geçen tek mücadelesi, Vefa Spor ile Tılmerç Spor arasında oynandı. 0-0 biten karşılaşmanın ardından Vefa Spor liderliği kaybetti. Maçta fair-play ön plana çıkarken her iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.

Enerji Gençlik Spor ise Kültür Spor’u 4-1’lik skorla mağlup ederek haftanın bir diğer farklı galibiyetine imza attı. Fırat Oğuz, Özgür Seven, Erhan Cangir ve Lokman Erdaş’ın golleriyle üç puan alan ekip, puanını 6’ya yükseltti. Kültür Spor ise ligde puanla tanışamayan tek takım olarak kaldı.

B Grubu’nda 5 maçta toplam 13 gol atıldı. Ligde rekabetin giderek kızıştığı görülürken, önümüzdeki haftaların liderlik yarışına yön vereceği değerlendiriliyor.

5. Hafta Sonuçları:

  • Sason Mereto Spor 3–0 İluh 72 Spor

  • Vefa Spor 0–0 Tılmerç Spor

  • Hasankeyf Dicle Spor 4–1 Yeşiltepe Spor

  • Kültür Spor 1–4 Enerji Gençlik Spor

  • Güneş Spor – Bay

6. Hafta Maçları:
Batman Vefaspor – Yeşiltepespor
Hasankeyf Diclespor – Batman Güneşspor
İluh 72 Spor – Batman Kültürspor
Batman Enerji Gençlikspor – Tılmerçspor
Vefa Spor – Bay

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.