Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Batman Siirt Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette esnaf ve sanatkârların vergi mevzuatı, mali yükümlülükleri, dijital muhasebe süreçleri ve teşvik uygulamalarına erişim konularında değerlendirmelerde bulunuldu. Başkan Kaplan, mali müşavirlerin esnaf ile kamu arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek, sağlıklı bir mali yapının oluşmasında meslek mensuplarının büyük rol oynadığını ifade etti.
İş Birliği Mesajı
Batman Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Şah Ayaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mali disiplinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalarda meslek odaları ve esnaf birlikleriyle iş birliğine açık olduklarını söyledi.