2026 Yılı İlk İstihdam Toplantısı Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2026 Yılı Birinci Olağan Toplantısı, Vali Ekrem Canalp başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

2026 Yılı İlk İstihdam Toplantısı Yapıldı
Advert
Yayınlama: 02.02.2026
A+
A-

Toplantıda, Batman’daki mevcut istihdam durumu, iş gücü piyasasında öne çıkan sektörler ve yürütülen mesleki eğitim faaliyetleri ele alındı. Kamu kurumları ve paydaşların çalışmaları değerlendirilerek, önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar görüşüldü.

İŞKUR İl Müdür Vekili Mehmet Emin Aktan tarafından yapılan sunumda, 2025 yılı kurul kararlarının uygulama sonuçları ile istihdam politikalarına ilişkin bilgiler paylaşıldı. Sunumda ayrıca 2026 yılında uygulanması planlanan eğitim ve istihdam programları kurul üyelerinin değerlendirmesine sunuldu.

Toplantıda, istihdamın artırılmasına yönelik kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulanırken, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları arasında yürütülebilecek ortak çalışmalar ele alındı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Gökhan Dolaş, ilgili kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.