Çevre Yollarından 190 Ton Atık Toplandı

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde çevre temizliğine yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi.

Çevre Yollarından 190 Ton Atık Toplandı
Advert
Yayınlama: 04.02.2026
A+
A-

Çalışmalar kapsamında çevre yolları ve bağlantı güzergâhlarında biriken atıklar toplandı.

90 Personel ve 26 Araç Görev Aldı

Temizlik çalışmaları, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 18 büyük çöp aracı, 16 çöp taksi, 1 kamyon ve 1 mini kepçenin yer aldığı toplam 26 araç ile yürütüldü. Çalışmalarda 90 personel görev aldı.

190 Ton Atık Bertaraf Edildi

Yapılan çalışmalar sonucunda Batman–Hasankeyf, Kozluk, Beşiri ve Diyarbakır karayolu güzergâhlarında toplam 190 ton atık toplanarak bertaraf tesislerine taşındı.

75 Kilometrelik Güzergâh Temizlendi

Temizlik faaliyetleri; Bardakçılar Tesisleri–Batman Park, Beşiri Işıkları–Organize Sanayi Bölgesi, Hasankeyf Kavşağı–Kuyubaşı TOKİ Köprüsü, Hasankeyf Kavşağı–Binatlı girişi ve Batman Park–Demirlipınar Köyü girişi arasında gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında toplam 75 kilometrelik çevre yolu temizlendi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.