Kardelen Mahallesi Muhtarı Ayetullah Ak, mahallede yürütülen çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Mahallenin Batman’ın en güzel, en yaşanılır ve sürekli tercih edilen mahallelerinden biri haline gelmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Ak, hedeflerinin Kardelen Mahallesi’ni Batman’ın örnek mahallesi yapmak olduğunu söyledi.
“Su sorunu kalıcı olarak çözülecek”
Yaz aylarında yaşanan su sıkıntısına dikkat çeken Muhtar Ak, mahalle sakinlerine müjdeli haberi verdi. Kardelen Mahallesi’nin su sorununu kalıcı olarak çözecek yeni ve kapsamlı bir su hattı çalışmasının hayata geçirildiğini ifade eden Ak, çalışmaların yaz ayları öncesinde tamamlanmasının planlandığını kaydetti.
“Hizmet etmeye devam edeceğiz”
Yapılan hizmetlerin mahalle halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu vurgulayan Ak, “Her şey mahallemiz ve mahalle sakinlerimiz için. Kardelen Mahallesi’ni daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için durmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Muhtar Ayetullah Ak, yürütülen çalışmalarda emeği geçen başta Batman Valisi Ekrem Canalp olmak üzere, vali yardımcılarına, ilgili kurum müdürlüklerine ve sahada görev alan tüm ekiplere teşekkür etti. Ak, Batman’ın daha güzel ve yaşanabilir bir kent olması için gece gündüz fedakârca çalışan Vali Ekrem Canalp’e mahalle halkı adına şükranlarını sundu.