Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2025–2026 Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Oryantiring Bölge Şampiyonası, Diyarbakır’da tamamlandı.
Veysel Karani İmam Hatip Spor Proje Okulu, üstün performansıyla bölge şampiyonu olarak Adana’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandı. Okul, daha önce Bitlis’te düzenlenen Badminton Bölge Şampiyonası’nda da birinci olmuştu.
Okul Müdürü Mehmet Siraç Dadak, başarılarının ardından hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirterek sporcularla gurur duyduklarını ifade etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Ekrem İnci ise hazırlıkların aralıksız süreceğini vurguladı.
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk de sporcuları ve öğretmenleri tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.