Real Konak Hotel’e 2 yıl üst üste birincilik ödülü

Batman’da sunduğu 5 yıldızlı hizmet konseptiyle bölgede adından söz ettiren Real Konak Hotel, 2022’de olduğu gibi 2023’te de yılın en iyi oteli olmayı başardı.

Real Konak Hotel’e 2 yıl üst üste birincilik ödülü
Advert
Yayınlama: 28.12.2023
113
A+
A-

Diyarbakır’da Meya Reklam Ajans tarafından 5.cisi düzenlenen Ünlü sanatçı Uğur Aslan ve Serpil Uzunçavdar’ın sunumu ile Altın Toprak Ödülleri kapsamında Real Konak Hotel 2. kez yılın en iyi otel ve konaklama markası ödülüne layık görüldü. Sinan Sarı ödülünü Tik Tok Fenomeni Fatih Bulut’un elinden aldı.

“HİÇ BİR BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİLDİR”

Alınan başarı, ödülünün verdikleri hizmetlerin karşılığı olduğunu belirten Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı; ‘’hiçbir başarımız tesadüf değildir. Öncelikle bizlere memnuniyetini dile getiren herkese teşekkür ediyoruz. Diyarbakır’da bu yıl 5, cisi düzenlenen ‘2023 Altın Toprak Ödülleri’ kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yılda ’En İyi Otel Ve Konaklama Markası’ ödülünü almaktan büyük onur duyuyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarıma, Batman ve bölge halkına çok teşekkür ediyorum. Onların sonsuz desteği ve katkısı olmadan bu büyük başarıya ulaşmak asla mümkün değildi. 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da aynı çalışma ve aynı özveriyle kapımızdan içeriye adım atacak her misafirimize unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. Sarı konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Real Konak Hotel 4 yıldızlı bir hotel olmakla beraber, konforlu konaklama sunmakla kalmayıp aynı zamanda otelde konaklayan misafirlerimize şehirle daha derin bir bağ kurma fırsatı sunuyoruz.”dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.