ASKON, Vekil Ramanlı’yı Ağırladı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Batman Şubesi (ASKON) tarafından düzenlenen aylık ekonomi değerlendirme toplantısında Milletvekili Av. Serkan Ramanlı’yı ağırladı.

ASKON, Vekil Ramanlı’yı Ağırladı
Advert
Yayınlama: 28.01.2024
Düzenleme: 28.01.2024 12:24
101
A+
A-

Kristal Park’ta gerçekleştirilen, sinevizyon gösterimi ve ekonomi değerlendirme sunumu ile başlayan programda şehrin ekonomisi ile ilgili ayrıntılar konuşuldu.

Açılış konuşmasını yapan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, Batman’ın ve Batman halkının menfaati için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Bu süreçte Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek, Milletvekillerimiz Sn.Ferhat NASIROĞLU, Sn. Av. Serkan RAMANLI  ve valimiz Sn. Ekrem CANALP  Batman için bir şans olduğuna işaret eden Nasıroğlu,

Batman’ın başlıca sorunlarına da değindi.

Uçak sefer sayılarının artırılması, yeni OSB bölgelerinin hızlı bir şekilde kurulması ve Batman’ın giriş yolları gibi elzem konuları gündeme getiren Nasıroğlu, çalışma hayatında teşvik ve kredilerin, SGK, DİKA, İŞKUR ve KOSGEB tarafından sunulan birçok teşvik’in bölgesel değil il bazında değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

ASKON Batman Şubesi olarak 10 binin üzerinde kişiye iş imkanı sağladığını ve üyeleri vasıtasıyla en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını anlatan Nasıroğlu, yaptıkları yatırımlarla Batman ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunduklarını vurguladı.

Başkan Nasıroğlu,  ASKON olarak kamu yararına çalıştıklarını ve teknolojik ürünlerle öncelikle ilimizin ve ülke ekonomisine, insanlığın müreffeh bir seviyeye ulaşmasına katkı sağladıklarını dile getirdi.

Milletvekili Av. Serkan RAMANLI Bahsedilen konuların hepsinin takipçisi olduğunu bu sorunlarla ilgili Ankara’da üzerimize düşen ne varsa ilimizin faydasına olacak şekilde takip ediyoruz etmeye devam edeceğiz dedi. Ayrıca ASKON Batman Şubesinin İlimiz için önemli bir değer olduğunu şube başkanı Mehmet Selman NASIROĞLU nezdinde tüm üyelere iş hayatlarında başarıların daim olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

ASKON’un asil ve dik duruşun sembolü olduğuna işaret eden Nasıroğlu, ticarette ahlak ilkelerini gözeterek bu bağlamda azim ve kararlılıkla ilimiz için, ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.