“Ben de Varım” Projesi Devam Ediyor

Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile diğer paydaş kurumlarla yürütülen ‘Ben de Varım Projesi’ devam ediyor.

“Ben de Varım” Projesi Devam Ediyor
Advert
Yayınlama: 16.01.2024
42
A+
A-

Merkez ve ilçelere bağlı köylerde yaşayan öğrencilerin kişisel gelişimlerine olumlu katkı sağlamak amacıyla başlatılan proje ile çocuklara kentin yaşam koşulları, sosyal ve kültürel zenginliklerini tanıtma imkanı sağlanıyor.

Ailelerinden alınan izinle, Batman Belediyesi tarafından köylerinden otobüsle alınan öğrenciler Batman’da gezdirilerek keyifli bir gün yaşadı.

Beşiri’nin; Yontukyazı, Eskihamur, Danalı, Karatepe, Örmegöze köyleri ile İslamköy, Nejen, Bigevra, Bayramlı, Kökebir, Kezik, Döşeme mezralarında, 5-8. sınıfta okuyan 270 öğrenci Batman’da konuk edildi.

1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımına destek vermek amacıyla 19 Mayıs Sentetik Semt Sahası’nda yapılan futbol maçını izleyen öğrenciler taraftar heyecanı yaşadı.

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından köylerinden alınan öğrencilere Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde animasyon film izlettirildi. Hafta sonunu eğlenceli bir şekilde geçiren öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Okul idareci ve öğretmenlerinin de eşlik ettiği ‘Ben de Varım Projesi’ kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’nde bulunan ‘Kitap Okuma Noktası’ ziyaret edilerek öğrencilere kitap sevgisi anlatıldı.

Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler, kendilerine bu imkanı sağlayan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e teşekkürlerini iletti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.