Final Okulları Gazetecileri Ağırladı

Final Okulları Gazetecileri Ağırladı
Advert
Yayınlama: 07.01.2024
92
A+
A-

Final Okulları Bölge Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı ve Batman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Bozkurt ile Final Okulları Batman Kampüsü Genel Müdürü Orhan Alp, ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla Batmanda görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını Final Okulları Batman Kampüsü’nde düzenlenen kahvaltı programında misafir etti. Bozkurt ve Alp, gazetecilere gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, “Tüm basın mensubu arkadaşlarımıza gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istedik. Bugün, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak, gerçekleri aydınlatan, toplumu bilgilendiren basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ayrıca Bozkurt, özel bir konuşma yaparak gazetecilik mesleğini onurlu ve önemli bir görev olarak nitelendirdi. “Gazetecilik, toplumun sesi, gözü, kulağıdır. Her gün gerçekleri araştırır, objektif bir bakış açısıyla olayları yorumlar ve bizi bilgilendirir. Bu özel gün, gazetecilerin özverili çalışmalarını, mesleklerini icra ederken gösterdikleri özgürlük ve sorumluluk bilincini vurgulamak adına bir fırsattır” şeklinde konuştu.

Final Okulları yöneticileri, basın mensuplarına teşekkür etmek ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen kahvaltı programı sonrasında, gazeteciler için özel hazırlanmış pasta kesimi yapıldı. Final Okulları, basın mensuplarına duyduğu sevgiyi ve saygıyı dile getirerek ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.