Ramanlı, tekstilcilerin sorunlarını dinledi

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, akaryakıt fiyatlarındaki artışın tekstil sektöründeki işletmeler üzerindeki etkilerini dikkate alacaklarını ve bu konuda çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını söyledi.

Ramanlı, tekstilcilerin sorunlarını dinledi
Yayınlama: 26.01.2024
83
A+
A-

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman Tekstil Sanayici İş Adamları Derneğini (TEKSİAD) ziyaret etti.

Ziyaretinde Ramanlı, TEKSİAD Başkanı Halil Yaşar ve dernek yönetimi ile tekstil sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda, tekstil sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin karşılaştığı zorluklar arasında akaryakıt fiyatlarındaki artışın önemli bir yer tuttuğu dile getirildi.

Ziyaret sırasında TEKSİAD üyeleri, yüksek akaryakıt maliyetlerinin üretim maliyetlerini artırdığını ve bu durumun sektördeki rekabet gücünü olumsuz etkilediğini belirtti.

İhracatta yaşanan bu daralmanın sektörde faaliyet gösteren işletmeleri olumsuz etkilediği ve işletmelerin rekabetçi konumlarını zayıflattığını belirten TEKSİAD üyeleri, bu sorunların çözümü için hükümetten destek talep edip milletvekili Ramanlı’dan sektörün sorunlarını ilgili makamlara iletmeleri talebinde bulundu.

Çözüm önerileri üzerinde çalışacağız”

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı ise, akaryakıt fiyatlarındaki artışın tekstil sektöründeki işletmeler üzerindeki etkilerini dikkate alacaklarını ve bu konuda çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını belirtti.

Ramanlı, ihracattaki daralmanın sektörün geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önünde bulundurarak, işletmelerin rekabet gücünü artırmak için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.