Batman’da iki parkın açılışı yapıldı

Batman Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete giren Gültepe Mahallesindeki Dr. M. Fuat Umay ve Körük Mahallesindeki Hacı Halil Dinç isimli parkların açılışı Vali Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Batman’da iki parkın açılışı yapıldı
Advert
Yayınlama: 19.02.2024
160
A+
A-

Gültepe Mahallesinde yapımı tamamlanan Dr. Mehmet Fuat Umay Parkı’nın açılışında konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, “Batmanımızda artık öyle bir haldeyiz ki, her hafta, sürekli yepyeni hizmetlerin bu şekildeki açılışlarını yapabilecek durumdayız. Buradaki park örneğinde olduğu gibi bazı işlerimiz de bitiyor. Bitmiş olan işlerimizin de kurdelelerini kesip hizmete açıyoruz. Bakın bu çark bu şekilde dönecek. Bundan sonra önümüzdeki yıllar boyunca da Batman’ın bu sistematik, yani planlı programlı düzenli şekilde her hafta, her ay yeni projelerle bir kısmı tasarlanacak, hayal kurulacak bir kısmı ihale edilecek, bir kısmı uygulamaya geçecek, bir kısmı da bu şekilde kurdelesi kesilecek” dedi.

HACI HALİL DİNÇ PARKI AÇILDI

Gültepe mahallesindeki parkın açılışının ardından Körük Mahallesinde de Hacı Halil Dinç Parkı’nın açılışı da yine Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.  Açılışta konuşan Vali Canalp, “Bu parkı Hacı Halil Dinç adıyla açıyoruz. İnşallah bu şekildeki hayırsever insanlarımızın isimlerini parklarımızda yaşatmaya devam edeceğiz. İhalesi tamamlanan ise 90 tane var. Biten 443 çocuk oyun gurubumuz ve 90 tane de ihale edilen var. Toplamda 1001 oyun gurubu ve açık alan kondisyon aleti inşallah Batmanlılarla buluşturacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.