Belde Mahallesinde kadın buluşması

Vali Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi, Batman Belediyesi tarafından ‘Çözüm Kadının Elinde ve Gücünde’ temasıyla düzenlenen Kadın Buluşmalarında bu kez Belde Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

Belde Mahallesinde kadın buluşması
Advert
Yayınlama: 15.02.2024
145
A+
A-

Belediye Konukevi Müdürlüğü koordinesinde Belde Mahallesi Asr-ı Saadet Camii Taziye Evinde düzenlenen buluşmaya mahalle sakini kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Sohbet havasında gerçekleşen ‘Kadın Buluşmaları’ toplantısında mahalleli kadınlar tek tek söz alarak sorun ve taleplerini dile getirdiler.

TEK TEK SORUN VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Konukevi Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerince kadınlarımızdan gelen dilek, talep ve şikâyetler, ilgili kurumlara iletilmek üzere not alındı. Toplantının ardından Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru tarafından ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ ve ‘UYUMA’  projelerinin tanıtımı yapıldı, ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Erken Teşhis ve Tanı Merkezi (KETEM) uzmanları tarafından kadınlara kanser konusunda bilgilendirme yaparak, kanser taramasında bulundular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.