Gençlik Yurtlarında Ramazan hazırlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er, Batman’da hizmet veren 3 yükseköğrenim öğrenci yurdunda, Ramazan ayı öncesi denetim yaparak alınması gereken önlemlerin talimatını verdi.

Gençlik Yurtlarında Ramazan hazırlığı
Advert
Yayınlama: 29.02.2024
39
A+
A-

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er’e Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, Yurt Müdürleri, Şube Müdürleri ve birim amirleri eşlik etti. Batman Kız Öğrenci yurdunu, Süveybe Ana Kız Öğrenci Yurdunu ve Seyyid Bilal Erkek Öğrenci yurtlarını tek tek ziyaret ederek bütün alanları denetleyen Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er, öğrencilerle sırayı girip yemek yemeyi de ihmal etmedi.

“GENÇLER GELECEĞİMİZDİR”

Bakanlık olarak geleceğin teminatı olan üniversite gençlerine her alanda en iyi hizmetlerin sunulması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Recep Ali Er, Ramazan Ayı öncesi yurtları yerinde inceleyip ihtiyaç duyulan alanlarda eksikliklerin tamamlanması ve öğrencilerin Ramazan ayına sorunsuz girmesi için ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yurtlarımızda misafirimiz olan öğrencilerimiz çalışıyoruz. Mübarek Ramazan ayında yurtlarımızda yemeklerin kalitesini artıracağız. Öğrencilerimiz gönül rahatlığıyla evlerindeymiş gibi oruçlarını tutacaklar. İl Müdürlerimizle gerekli istişareleri sürekli yapıyoruz. Gereken bütün ihtiyaçlar zamanında karşılanıyor. Bizlerde yapılan hizmetleri yerinde görmek için Batman’a geldik. Yurtlarımızın mutfaklarını, kantinlerini, temizliğini yerinde örüp öğrencilerimizle de hasbihale edip kendilerini dinledik. Allah şimdiden bütün İslam Âleminin ve öğrencilerimizin tutacakları oruçlarını kabul etsin.” diye konuştu.

“YURTLARIMIZ OTEL KONFORUNDA”

Batman’da yükseköğrenim öğrencilerinin kaldığı 3 yurdunda adeta otel konforunda hizmet verdiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, denetimlerin düzenli olarak yapıldığını söyledi. İl Müdürü Özperk; “Bakanlığımızın, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz gerekli bütün desteği vermektedir. Bizlerde sürekli olarak bütün yurt müdürlerimizle birlikte sorun yaşanmaması için düzenli denetimlerimizi yapıyoruz. Diyetisyenlerimiz ve ilgili birim sorumlularımız devamlı olarak bizlere yurtlarımız hakkında rapor sunuyorlar. Yemek hizmetleri başta olmak üzere, hijyen ve konaklama hizmetlerinde en ufak bir sorunun yaşanmasına bile izin vermiyoruz. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürümüz Sayın Recep Ali Er ile birlikte Ramazan ayı öncesi yurtlarımızı gezdik. Kendisine Batman adına teşekkür ederiz. Çünkü bizler öğrencilerimizle büyük bir aileyiz.” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.