Ramanlı, ‘E-Batman’ projesini açıkladı

HÜDA PAR Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘E-Batman’ projesinin ayrıntıları paylaştı.

Ramanlı, ‘E-Batman’ projesini açıkladı
Advert
Yayınlama: 29.02.2024
89
A+
A-

Ramanlı, projelerini ‘Modern Projelerimiz’ başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından ‘E-Batman’ uygulaması ile ilgili videolu mesaj paylaşan Ramanlı, “Bu devirde hâlâ belediye işlerinin aksayarak gitmesi, halkımızın kurumlar önünde çok basit işler için saatlerce beklemesi kabul edilemez. E-Batman uygulamamız sayesinde belediyemize ulaşımı kolaylaştıracak ve işlemleri hızlandıracağız. Modern Projelerimiz sayesinde şehrimizi bambaşka bir seviyeye hazırlıyoruz.” dedi.

‘E-Belediyecilik’ hizmetini hayata geçireceğiz

Teknoloji ve bilişim çağında olmanın gereğini yerine getirmek gerektiğine dikkat çeken Ramanlı, “Artık teknoloji devrindeyiz. Her seferinde her hizmet için belediyenin kapısını çalmaya gerek yok. Bütün idareler, bütün şirketler, bütün sivil toplum adeta E-düzene geçti. Yani elektronik düzene, internet üzerinden, cep telefonundan hizmetini alacak bir seviyeye ulaştı. Ama maalesef belediyemizde pek çok hizmet elektronik sistem üzerinden yapılamıyor. Hani dijital çağdayız hani teknoloji çağındayız! Hani bilişim diyoruz! O halde gerekeni yapıyoruz. Belediyede de ‘E-Belediyecilik’ hizmetini inşallah hayata geçireceğiz. Bununla, ister öneri ve şikâyette bulunan olsun, ister borcunu ödemek, borcunu sorgulamak gibi işlemleri yapmak isteyenler veya bunun yanı sıra kültür, sanat, bilim aklınıza gelecek belediyeyle ilgili her türlü faaliyeti ‘E-Belediyecilik’ üzerinden kendi cep telefonundan insanlarımız görme fırsatına kavuşacaktır.” şeklinde konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.