SOKAKLARI GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ!

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, gazetemize ziyarette bulundu.

SOKAKLARI GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ!
Advert
Yayınlama: 19.02.2024
399
A+
A-

Uyuşturucu ve başıboş köpeklerin sorununu kaldıracağız

Gazetemizin imtiyaz sahibi Ferit Tunç’a açıklamalarda bulunan, HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, son yıllarda tüm Türkiye’de en can yakıcı sorunlardan bir tanesi, güvenli sokakların olmayışı. Bunun iki sebebi var bir uyuşturucu ikincisi başıboş köpekler, Türkiye’de ön plana çıkan büyük sorunları arasında yer alıyor.

Bayram havasında bir seçim geçirelim

Rakiplerimizin adaylarıyla, söylemleriyle, tarzıyla ilgilenmiyoruz. İlgilendiğimiz tek şey vaatlerimiz, söylemlerimiz ve topluma nasıl bir gelecek inşa etmek. Milleti düşmanlaştıran siyasi dile hiçbirimiz prim vermeyelim. Toplumu ayrıştıracak, birbirine düşman edecek, kin ve nefretle dolduracak söylemlere ne biz prim verelim ne siyasetçilerimizin böyle bir yola girmesine müsaade edelim. Siyaseti nezih bir üslupla doğru bir zeminde ve amacına uygun yapabilme konusunda biz ve seçmenlerimiz üzerimize düşeni yapalım. Hep birlikte suhulet içerisinde bayram havasında bir seçim geçirelim. Şimdiden seçim sürecinin de seçim sonucunun da hayırlar getirmesini diliyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.