Bakan Işıkhan, AK Parti lokali açılışını gerçekleştirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Batman’da AK Parti seçim lokali açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Işıkhan, AK Parti lokali açılışını gerçekleştirdi
Yayınlama: 03.03.2024
110
A+
A-

Turgut Özal Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen açılışta konuşan Bakan Işıkhan, konuşmasında 31 Mart seçimlerinin önemini vurgulayarak destek istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini belirten Bakan Işıkhan, “Davamızın lideri SAYIN Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda bir nefer olarak siz kardeşlerimle AK kadrolarla çalımaktan dolayı ayrı bir mutluluk ve heyecan içerisindeyim. Önümüzde bir demokrasi sınavı var. 31 Mart bizim için oldukça önemli bir seçim arifesi ve inşallah 2024 yılı daha güzel günlere uyanacağımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve refah seviyesini artırabileceğimiz bir yıl olacak. Bu yüzden sizin kararlarınız, sizin tercihleriniz oldukça önem taşımaktadır. Biz size inanıyor, size güveniyoruz.” Dedi.

Bakan Işıkhan, AK Parti Batman Belediye Başkanı Adil Sebati Caylan’ı Batmanlılara emanet ettiğini söyledi.

1 Nisan sabahı güçlü bir Türkiye hedefine Güneydoğu’da ulaşacaklarını belirten Bakan Işıkhan, şunları kaydetti, “Sizlere Allah’ın izniyle kıymetli belediye başkanımız Adil başkanımızı emanet ediyoruz. İnşallah 1 Nisan sabahında Adil Başkanımıza mazbatayı vermek nasip olacak. Buradaki konuşmalarımız 31 Mart akşamına kadar siz kıymetli teşkilatlarımızdan, kadınalrımızdan, gençlerimizden kapı kapı dolaşmasını özellikle rica ediyorum. Biraz yorulacağız ama yorulduktan sonra da Allah’ın izniyle büyük bir zafere uyanacağız. Bu noktada çalışmalarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Sizlerden son ricam bu SKM merkezi açılışı inşallah hayırlara vesile olur. Dün Mardin’deydim, Mardin’de Artuklu SKM açılışını yaptıktan sonra Nusaybin’e geçtik. Nusaybin’de de aynı şekilde SKM’nin açılışını yaptık orada da Sayın Cumhurbaşkanımıza oldukça büyük bir ilgi vardı. Bu ilgiyi Batman’da da siz değerli kardeşlerimde de görüyorum ama desteğinizi daha da artırarak güçlü bir Türkiye’ye hedefine Güneydoğu’da ulaşacağımıza inanıyorum. Sizlerden bir ricam olacak 31 Mart seçimlerinde Adil başkanımıza destek vermenizdir.”

Yapılan konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.