BAŞKAN TEKİK: HERKES İÇİN DEM PARTİ

BAŞKAN TEKİK: HERKES İÇİN DEM PARTİ
Advert
Yayınlama: 28.03.2024
Düzenleme: 28.03.2024 16:38
205
A+
A-

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala DEM Parti Batman il eş başkanı Mustafa Mesut Tekik gazetemize konuştu. Tekik yaptığı açıklamada DEM belediyeciliğinde yepyeni bir döneme giriyoruz. Bu dönem tüm Batman’ın kazanacağı bir dönem olacak. 31 Mart’ta Batman halkının rekor oylarıyla göreve gelir gelmez yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağız. Her bir eve, her bir vatandaşımıza dokunacağız. Onlarca, yüzlerce projelerimiz var. Bunların hepsini hayata geçirmek için hazırız.

Bizler hayatımızı bu kentte geçirdik, her bir sokağında ve her bir kaldırım taşının altında on yıllardır süren mücadelemizin izleri var. Bunun için kentin tüm ihtiyaçlarını biliyoruz. Ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Hazırız!!

RANT DÜZENİ BİTECEK

Devletin tüm gücüyle yöneldiği ve bir laboratuvar alanı olarak kullanamaya çalıştığı, işsizliği tırmandırdığı, yoksulluğu reva gördüğü, uyuşturucu ve fuhuşla yozlaştırdığı ve yolsuzluğu ve rüşveti normalleştirdiği bir yer olan Batman’da bizler tüm bunları bitirmek için olanca gücümüzle geliyoruz. Bunları yaparken aynı zamanda dilimizi, kültürümüzü ve doğamızı da koruyacağız. Hayatın her alanını, Batman’ın her bir sokağını güvenli, sağlıklı ve huzurlu kılacağız. Gençler başta olmak üzere, toplumsal sağlık, işsizlik, kadınlar, engelliler, emekliler, dezavantajlı kesimler, yoksullar, işçiler ve emekçiler için DEM PARTİ geliyor’ açıklamalarında bulundu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.