‘Ben de Varım’ projesiyle çocukların keyfi yerinde

Batman Belediyesi’nin öncülük ettiği ‘Ben de Varım’ projesi, yerel idarelerin, eğitim kurumlarının ve diğer paydaşların işbirliğiyle, Projeden şimdiye kadar 3.185 öğrenci faydalanırken, Batman merkez ve çevre ilçelerdeki çocuklar, sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunma fırsatı yakaladı.

‘Ben de Varım’ projesiyle çocukların keyfi yerinde
Advert
Yayınlama: 11.03.2024
38
A+
A-

Kozluk İlçesi’ndeki çeşitli okullardan 450 öğrenci, ailelerinden alınan izinle düzenlenen gezi kapsamında Batman’ın farklı yerlerini ziyaret etti. Çocuklar, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir animasyon film gösterimi ve müze gezisiyle keyifli vakit geçirdi.

Ayrıca, Batman Petrolspor ve Efeler 09 takımlarının karşı karşıya geldiği futbol maçında, ‘Ben de Varım’ projesi kapsamında stadyuma davet edilen öğrenciler, 90 dakika boyunca tezahürat yaparak takıma destek verdi ve maçın atmosferine büyük bir coşku kattı. Bu etkinlikler, öğrencilere hem eğitim hayatlarına hem de sosyal yaşantılarına olumlu katkılar sağlayarak, kentin kültürel ve sosyal yaşamını yakından tanıma imkânı sunuyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’e, bu imkanları sağladığı için öğrenci ve öğretmenler tarafından teşekkür edildi. ‘Ben de Varım’ projesi, toplumsal katılımı ve yerel kimliği güçlendirme adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor, gençlerin ve çocukların toplumsal yaşama aktif katılımını teşvik ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.