180 bin TL’lik saç tıraşı

Batman’da motosiklet sevdalısı Emrullah Aksu, aşık olduğu motosikleti üzerinde tıraş oldu. Yanından ayırmak istemediği 180 bin TL’lik motosikleti ile kuaför salonuna giren Emrullah Aksu, isteğiyle berberi şaşırttı.

180 bin TL’lik saç tıraşı
Yayınlama: 25.04.2024
Düzenleme: 25.04.2024 12:34
1.692
A+
A-

Batman’da yaşayan 21 yaşındaki Emrullah Aksu, sahip olduğu motosikletiyle kuaför salonuna girerek, Usta’dan tıraşını motosikleti üzerinde yapılmasını istedi. Berber duyduğu ve gördüğü istek üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. Motosiklet sevdalısı Aksu’nun isteğini kırmayan berber, ilginç görüntüleri ortaya çıkardı.

Batman’da özel bir şirkette motosiklet kuryeciliği yapan Emrullah Aksu; “Motosikletimi çok seviyorum bir an olsun yanımdan ayırmıyorum. Siparişlerime motosikletimle gidiyorum. Motosikletimle aramızda bir bağ var gece uyurken bile odama yatağımın baş ucuna bırakıp öyle uyuyorum. Her yere motosikletimle gittiğim için kuaför salonuna saç tıraşı olmak için gittim. Berbere motosikletin üzerinde tıraş olmak istediğimi söyleyince şaşkınlığını fark ettim. Berber beni kırmayıp saç tıraşımı motosikletin üzerindeyken yaptı.” Dedi.

Berber Melih Tunç; “Çok farklı müşterilerle karşılaştık fakat en farklı olanı buydu. Motosiklet içeri girdiğinde ne olduğunu başta anlayamadık. Müşterinin isteğini duyunca da şaşkınlığımı gizleyemedim. Bende müşterinin isteğini kırmayıp saç tıraşını yaptım. Bu anın fotoğrafını ölümsüzleştirip kuaför salonunun duvarına asacağım.” Dedi. (Ramazan Tunç)

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.