Kuaförlerde bayram yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı öncesi yoğunluk yaşayan berberler, vatandaşın talebine yetişebilmek ve müşteriler arasında adaleti sağlamak için randevu sistemiyle müşteri almaya başladı.

Kuaförlerde bayram yoğunluğu başladı
Yayınlama: 08.04.2024
Düzenleme: 08.04.2024 15:14
72
A+
A-

Batman’da Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen berber ve kuaförler, vatandaşların ihtiyacına cevap verebilmek için sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar mesai yapıyor.

Kuaförlerde yoğunluk oluşturan kimi vatandaşlar son günlere tıraş olmayı tercih ederken, kimileri de işlerini son güne bırakmadan tıraşlarını oldu. Asıl yoğunluğun arife günü arttığını belirten kuaförler, daha kaliteli hizmet alınabilmesi için traşların son güne bırakılmaması çağrısında bulundu.

Bayram öncesi yoğunluğun her bayramda olduğu gibi bu bayramda da devam ettiğine dikkat çeken Batmanlı berberler, bayramın bereketinden istifade etmeye çalıştıklarını söylediler.

Bayram tıraşı nedeniyle yoğun mesai yaptıklarını, sabahın erken saatlerinde başladıkları mesaiye gece geç saatlere kadar durmadan devam ettiklerini belirten berberler, yoğunluklarının bayram sabahına kadar devam ettiğini dile getirdiler.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.