Batman İESK Süper Lig’de

Batman İESK Futbol takımını 13 yıldan bu yana gönüllü çalıştıran ve geçen hafta ‘Süper Lig’ sözü veren Teknik Direktör Osman Seyrek, sözünde durdu.

Batman İESK Süper Lig’de
Yayınlama: 13.05.2024
86
A+
A-

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadelen Batman İESK Futbol takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, Süper Lige adını altın harflerle yazdırdı. Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda tarafsız sahada son maçını Kahramanmaraş İESK futbol takımıyla yapan Batman temsilcisi şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi.

“3. LİGTEN, SÜPER LİGE”

Batman İESK Futbol takımını 3. Ligten alıp, Süper lige çıkaran Teknik Direktör Osman Seyrek, hedeflerinin 2024-2025 futbol sezonunda Süper Ligte kalıcı bir takım olmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Osman Seyrek; “Takım olarak lige zor şartlarda katılım sağladık. Yönetimimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olup, Süper Lige çıkmaya söz verdik. Çünkü hedefi büyük olmayanın başarısı da büyük olmazdı. Bu şampiyonlukta herkesin büyük emekleri var. Özellikle Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bilal Serik’e teşekkür ediyorum. Şimdi Süper Ligte kalıcı olmak için takıma daha çok sahip çıkma zamanı.” diye konuştu.

“SESSİZCE İNANDIK VE BAŞARDIK”

Batman İESK Kulübü Başkanı Ayhan Arı ise, ‘sessizce inandıklarını ve zoru başardıklarını söyledi. Başkan Arı yaptığı açıklamada; “Öncelikle Süper Lige çıkmamızda emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Batman olarak büyük bir başarıya imza attık. Her maçımız final havasında geçiyordu. Batman’a 1. Lig değil, Süper ligin yakışacağına inanıyorduk. Bize destek olan herkesi yerlerinde ziyaret edip teşekkürlerimizi şampiyonluk kupamızla arz edeceğiz. Özelikle Fernas Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Nasıroğlu’na teşekkür ediyorum. 1. Ligte takım bize emanetti, şimdi takım Süper Ligte ve bütün Batman halkına emanettir.” dedi.

“KOLAYI DEĞİL, ZORU BAŞARMAYI SEVİYORUZ’

Taktımın sahasındaki beyni ve abisi konumunda olan kaptan Ramazan Altun ise, kolayı değil, zoru başarmayı sevdiklerini söyledi. Kaptan Altun yaptığı açıklamada; “Batman’daki bütün işitme engelli kardeşlerimiz ve bütün halkımız adına onurluyuz ve gururluyuz. Grubumuz ateşten gömlek gibiydi. Herkesin herkesi yenebileceği bir grubumuz vardı. Ancak başımızda tecrübeli ve futbolu iyi bile, maçı iyi okuyabilen, zamanında oyuncu ve bölge değiştirmeyi bilen Teknik Direktörümüz ve aynı zamanda abimiz Osman Seyrek vardı. Örneğin VAN İESK maçını kaybediyorduk, hocamızın riskli taktikleriyle maçı biz aldık. 13 yıldır bize hocalık değil ağabeylik yapıyor. Bütün Batman halkının takıma destek olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

TAKIMA TEBRİK YAĞMURU

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda şampiyon olan Batman İESK Futbol takımını başta Batman Valisi Ekrem Canalp, Hüda-Par Batman Milletvekili Av. Serkan Ramanlı, CHP Mersin Milletvekili Av. Mehmet Emin Ekmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, TPAO Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, DEM Parti Batman Eşbaşkanı Songül Korkmaz, MHP Batman Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik, Siyasi Partilerin yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, STK Başkanları, Batman basını, Amatör Kulüp Başkanları, Oda Başkanları, Halk Oyunları Camiası ve sosyal medyada tebrik mesajlarıyla kutlandı.

 

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.