Gençlik Haftası etkinliklerle son buldu

Her yıl 15-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Gençlik Haftası’ Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü etkinliklerle son buldu.

Gençlik Haftası etkinliklerle son buldu
Yayınlama: 23.05.2024
35
A+
A-

15 Mayıs’ta Gençlik Haftası yürüyüşü ile başlayan kutlama programları hafta boyunca sportif, kültürel, sanatsal, mesleki, teknoloji atölyeleri ve turnuvalarla devam etti. Gençlik Haftasının finali ise Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Petrolkent Gençlik Merkezinin hazırladığı etkinliklerle son buldu.

“HERKES GÖNLÜNCE EĞLENDİ”

Petrolkent Gençlik Merkezi bahçesinde yapılan etkinliklerde gençlik üyeleri, gönüllü gençler, aileler ve Batmanlı vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Haftanın finalinde yapılan etkinliklere Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Kurtaran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Faruk Özel, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, Yurt Hizmetleri Müdürü Nurettin Gültekin, AFAD yetkilileri, Şube Müdürleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı. Yapılan etkinlikler hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr, amaçlarının farkındalık yaratmak olduğunu belirterek, ‘Gençlik Haftasını’ muhteşem bir organizasyonla sonlandırmak olduğunu söyledi. Rüzgâr yaptığı açıklamada; “Gençlik Haftamıza yakışır bir şekilde müzik programı, sportif ve kültürel turnuvalar, teknoloji standlarımız, halk oyunları gösterimiz, masa tenisi, teakwando, Boks, resim atölyeleri, dağcılık faaliyetleri ve daha birçok etkinlik yaparak herkesin katılım sağlamasını istedik. Alanda misafirlerimize çeşitli ikramlarda da bulunduk. Gençlik Haftasını birer panayır havasında kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Katılım sağlayan bütün İl Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, gençlerimize, ailelerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl daha iyi bir organizasyon yapmak için canla başla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” diye konuştu.  Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr ayrıca ‘Gençlik Haftası’ programının finalini hazırlayan Petrolkent Gençlik Merkezi Osman Veysel Özdaş’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini de sözlerine eledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.