Sönük: Batman, sorunları çözülmüş bir kent olacak

Batman Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük, Sağlık Mahallesi Mehmet Şirin Öndaş Taziye Evinde mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Sönük: Batman, sorunları çözülmüş bir kent olacak
Yayınlama: 12.05.2024
126
A+
A-

Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Demir Sevim, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda Sönük, DEM Parti İl Eş Başkanları ve belediye birim müdürleri ile birlikte belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi vererek halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Sönük yaptığı konuşmada; “Toplantıyı yapmaktaki amacımız belediyemizin faaliyetlerini, nasıl bir belediyeyi devraldığımızı halkımıza anlatmak, halkımızın sorunlarını dinlemek, fikirlerinden ve tavsiyelerinden faydalanarak eleştirilerine kulak vermektir. Belediye olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Tüm istekleri göz önüne alacağız. Sorunların çözümü noktasında elimizden ne gelirse yapmaya çalışacağız. İnşallah Batman sorunları çözülmüş, pırıl pırıl yaşanacak bir kent olacak. Toplantımıza katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.