Sönük: Halkımıza en iyi hizmeti sunacağız

Belediyedeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülmesi, aksaklıkların önlenmesi, birimlerin çalışmalarını ve sorunlarını yerinde tespit etmek amacı ile eş başkan yardımcısı, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte sahaya indi.

Sönük: Halkımıza en iyi hizmeti sunacağız
Yayınlama: 08.05.2024
61
A+
A-

Eldeki olanakları en etkin şekilde kullanarak halka hizmet etme çabasında olduklarını belirten Eş Başkan Sönük; “Başta birim amirlerimiz olmak üzere tüm ekiplerimizle hem sahada hem içerde halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çaba içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

EKSİKLİKLER BİTİRİLSİN TALİMATİ

Çalışma sezonunda aksaklıkların yaşanmaması için birim denetimlerini sürdüren Eş Başkan Sönük, bu çerçevede Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile BASKİ’ye bağlı su kuyuları ve arıtma tesislerini ziyaret ederek denimde bulunup bilgi aldı. Var olan eksiklik ve aksaklıkların ivedi bir şekilde tamamlanması talimatını veren Eş Başkan Sönük, çalışanlarla da sohbet ederek dilek ve temennilerini aldı. El birliği ile çalışmanın önemine vurgu yapan Eş Başkan Sönük çalışanlardan görevlerinin gereğini layıkıyla yapmaları gerektiğini hatırlattı.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.