Borsa İstanbul Belde Ortaokulu tarih yazdı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan küçük kızlar, Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Basketbol kategorilerinde Borsa İstanbul Belde Ortaokulu 3 farklı dalda Türkiye finaline yükselerek adeta tarih yazdı.

Borsa İstanbul Belde Ortaokulu tarih yazdı
Yayınlama: 02.06.2024
41
A+
A-

Batman Borsa İstanbul Belde Ortaokulu Yıldız kız ve yıldız erkek Basketbol takımlarından sonra, küçük kızlar basketbol takımı da Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Gaziantep ilinde gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında karşılaşmış olduğu tüm rakiplerini yenerek grubundan lider çıkmayı başarmıştı. 2023 -2024 sezonunda hem yıldız kızlarda hemde yıldız erkeklerde son 8 kalan okulun basketbolcuları, küçük kızlar kategorisinde de bu başarıyı göstererek aynı okuldan 3 kategoride Türkiye finallerine katılan tek devlet okulu olarak büyük bir başarıya imza attılar.

FİNAL 03-07 HAZİRAN’DA SİNOP’TA

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin, başarılarını programlı ve disiplin çalışmaya borçlu olduklarını söyledi. Pişkin yaptığı açıklamada; “Türkiye Finallerine kalarak hedefimize ulaştık. 3-7 Haziran 2024 tarihleri arasında Sinop ilinde yapılacak. Türkiye finallerinde ’de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.