Batman’ın Sason ilçesinde resmi görev kapsamında Mereto Dağı’nda inceleme yapan 5 kamu çalışanı, elim bir kaza sonucu uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.
Olay, hem bölgede hem de ülke genelinde büyük üzüntü yarattı.
Görevlerini ifa ettikleri sırada meydana gelen kazada yaşamını yitiren kamu görevlilerinin kimlikleri ve bağlı bulundukları kurumlar hakkında yetkililer tarafından detaylı açıklama yapılması bekleniyor.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirirken, kazanın meydana geliş şekline dair teknik incelemelerin sürdüğü belirtildi.
Kamuoyuna yansıyan başsağlığı mesajlarında, “Milletçe derin bir üzüntü içindeyiz. Görev başında vefat eden kamu çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm kamu camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.