Saldırıya uğrayan öğretmenleri ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, önceki günlerde saldırıya uğrayan Kozluk Samanyolu Ortaokulu öğretmenlerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunup öğretmenlerle bir araya geldi.

Saldırıya uğrayan öğretmenleri ziyaret etti
Yayınlama: 13.05.2024
Düzenleme: 13.05.2024 14:40
99
A+
A-

Kozluk Samanyolu Köyü Ortaokulunda görev yapan öğretmenlere yönelik şiddet saldırısı nedeniyle öğretmenlere geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Müdür Kurtaran, her zaman öğretmenlerin yanında olduğunu ifade etti.’

‘HER ZAMAN ÖĞRETMENLERİN YANINDAYIZ’

Müdür Kurtaran, öğretmenlerin en kıymetli varlıklar olan çocukları geleceğe hazırlamak için özveriyle çalıştıklarını vurguladı. Bu nedenle, öğretmenlere yönelik saldırıların kabul edilemez ve üzücü olduğunu belirtti. Öğretmelere destek olmak için okulu ziyaret eden Köy Muhtarı ve Velilere de bir araya gelen Müdür Kurtaran öğretmenlere verdikleri destekten dolayı Köy Muhtarı ve Velilere teşekkür edip bu davranışlarının çok anlamlı olduğunu ifade etti. Köy Muhtarı ve veliler, yaşanan olaydan duydukları üzüntüyü dile getirerek köyün böyle bir olayla anılmasının tüm köyü üzdüğünü ifade ettiler. Muhtar ve veliler, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da her zaman öğretmenlerin yanında olacaklarını ve ellerinden geldiğince onlara destek olacaklarını söylediler. Samanyolu Köy Ortaokulunu ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Çankaya eşlik etti.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.