Eğitim-Bir-Sen’de eğitimci buluşmaları devam ediyor

Eğitim-Bir-Sen Batman Şubesi eğitim çalışanların her kesimi ile ayrı ayrı toplantılar yaparak çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm yolları için çaba sarf etmeye devam ediyor.

Eğitim-Bir-Sen’de eğitimci buluşmaları devam ediyor
Advert
Yayınlama: 05.01.2024
89
A+
A-

Bu hafta Merkeze bağlı okul müdürleri ile bir araya gelen şube yöneticilerinin gündemi yoğundu. Şube Başkanı Şehmuz Önlü, Filistin’de ve Gazze’de yaşanan zulümlerin sadece orada yaşayanların değil tüm insanlığın dramı olduğuna dikkat çekerek; Eğitim Bir Sen Batman şubesi ve İslami Sivil Toplum Kuruluşları olarak Batmanı Gazze’nin kardeş şehri olarak gördüklerini ifade etti. Bu süreçte Batmanda gerçekleştirilen tüm etkinliklerin bir bileşeni olduklarından dolayı mutlu olduklarını ve destek veren tüm üyelerle gurur duyduklarını ifade etti.

‘ÖĞRETMENLERİN SORUNLARI ÇÖZÜLMELİ’

Batman’daki eğitim kalitesinin artırılması ve öğretmenlerin yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması için sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade eden Önlü; “Bu süreçte sözleşmeliden kadroya geçirilen ama aile birliğini sağlayamayan öğretmenlerin sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti. Norm kadro fazlası öğretmenlerin resen atamasında karşılaşılan sorunların çözümü için gerekli görüşmelerin yapıldığını bu konuda öğretmenlere gereken desteğin verileceğini söyleyerek bir öğretmenin sorunu tüm sendikamızın sorunudur dedi. Batman Şubesi olarak bu güne kadar öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkıda bulunduklarını sendika binasının adete bir eğitim yuvası gibi çatıştığını, öğretmenlerimizin mesleki gelişimini sağlamak için yüz yüze ve online eğitimlerin verildiğini ifade ederek; yüksek katılımdan dolayı öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.