İSTİKLAL PARKI’NA ULAŞIM SORUNU!

Havanın güzel olduğunu fırsat bilen Batmanlılar, arabasına atlayıp İstiklal Parkına akın ederken arabası olmayanlarda Belediye’ye sitem etti.

İSTİKLAL PARKI’NA ULAŞIM SORUNU!
Yayınlama: 10.02.2024
Düzenleme: 10.02.2024 16:52
224
A+
A-

Batman Belediyesi tarafından yapılan İstiklal Parkı, Batmanlıların beğenisini kazanırken ulaşım sıkıntısı yaşayanlar ise mağdur olduklarını ifade etti. Hafta sonu tatilini ve havanın güzel olmasını fırsat bilen Batman halkı İstiklal Parkına akın etti. Arabaları olan parkın tadını çıkarırken olmayanlarda ise Belediye’ye sitem etti. Saatte bir sefer yapan Batman Belediye otobüsleri yoğunluğu kaldıramayınca birçok vatandaş mağdur oldu. Sefer saatlerinde yaşanılan aksaklıklar nedeniyle kimileri duraklarda 2 saate aşkın beklemek zorunda kalırken kimileri de gitmekten vazgeçti.

DURAKTA SAATLERCE BEKLEDİLER

Durakta saatlerce beklemek zorunda kalan Vatandaş, “Hafta sonu tatilini ve havanın güzelliğini fırsat bilip İstiklal Parkına gitmek istedik. Durakta 2 buçuk saat bekledik fakat oraya giden hiçbir otobüs gelmedi. Batman Belediyesi Otobüs Durağını aradık, ‘iki otobüsün çalıştığını ve yoğunluktan gecikmeler olduğunu belirtti.’ Hafta sonu tatili ve havanın güzel olduğunu bilip önlem almaları gerekiyordu. Durakta bekleyen anne ve çocuklarda vardı onlarda saatlerce otobüs beklemek zorunda kaldı. Hafta sonu tatilimizin tadını çıkarmak isterken Belediye otobüslerinin ulaşım sorunu ile karşılaştık. Yetkililere, bu sorunun bir daha yaşanmaması için sesleniyoruz.” İfadelerine yer verdi.(Ramazan Tunç)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.