Başkan Yılmaz: Yarınlarımız için DEVA diyeceğiz

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Şehmus YILMAZ Batmanlı vatandaşlara sandıkta DEVA Partisine oy vermelerini istedi.

Başkan Yılmaz: Yarınlarımız için DEVA diyeceğiz
Advert
Yayınlama: 29.03.2024
57
A+
A-

Adil ve dürüst siyaset çizgisinde toplumun yararına siyaset yapan DEVA’nın yarınlarımızın umudu konumunda olduğunu söyleyen Başkan YILMAZ, Batmanlı hemşerilerimizin sandığa gidip oylarını DEVA’ya vermelerini istedi.

YILMAZ, halkın desteği ve Genel Başkanımız Sayın ALİ BABACAN ’ın liderliğinde huzur ve refahı olan yarınları DEVA’nın inşa edeceğine işaret etti.

 

Başkan YILMAZ, “Bizim kitabımızda ayrı gayrı yok, biz varız. Bizde bireysellik yok toplumun çıkarları ve halkımızın istekleri var. Bizde yalan dolan siyaset yok, kandırmadan yol aşacağız. Yolumuza halkımızla kol kola yürüyeceğiz. Vakit birlik vakti, Vakit DEVA vakti. Bütün Batmanlı kardeşlerime sesleniyorum geleceğinizi siz şekillendirin, DEVA sizsiniz” Dedi.

 

“DEVA’nın can suyu memleketimizdir” diyen Başkan YILMAZ şöyle devam etti:

 

“Merkezinde insan olan bir hareketiz biz. Din, ırk ve mezhep gözetmeksizin DEVA herkesin partisi. Başkan Adayımız Erdi kardeşim sizden biri, sizin sorunlarınızı en iyi bilen o. Sizin desteğinizle şehrimizi beraber şekillendirelim. Hepimizin ihtiyacı DEVA. Partisi Türkiye için bir şanstır Seçim çalışmalarımızda gördük bunu. Halkımızın yoğun teveccühü ve samimiyeti bizleri ayakta tuttu. Genç kardeşlerim küsüp sandığa gitmemezlik yapmayalım. Sandığımıza sahip çıkıp geleceğimize yön verelim. Yarınlar hepimizin olsun ”OYLAR DEVA OLSUN” ifadelerine yer verildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.