İDEOLOJİYE DEĞİL ESER SİYASETİNE OY VERELİM

İDEOLOJİYE DEĞİL ESER SİYASETİNE OY VERELİM
Advert
Yayınlama: 15.03.2024
99
A+
A-

“Allah’ımıza hamdolsun bir ramazan ayında huzur içerisinde toplanmış ve lokalimizi açıyoruz.” Diyen Nasıroğlu, şöyle konuştu: Kardeşlerim, Türkiye ve bölgemiz çok şükür güzel bir bahar iklimini yakaladı. Şehrimizde huzur ve barış ortamı hakim. Bölgemizden ve şehrimizden acı haberler gelmiyor.  Batman gençlerini artık kaybetmiyor, Batman’da artık kepenkler kapanmıyor. Dileyen istediği vakitte sokaklarda özgürce dolaşabiliyor”

#image_title

Hükümetin desteğiyle Batman’da huzur ortamının oluştuğuna işaret eden Nasıroğlu, “Şehrimizde huzur ortamı hakim. Uzun süreden beridir devam eden huzur ve güven ortamı meyvesini de vermeye başladı. Bakın yüzlerce girişimci OSB’den yer talebinde bulunuyor.

Devam eden bu olumlu iklim sayesinde Batman hak ettiği seviyeye ulaşacaktır. Bizler de hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri her noktaya ulaştırma gayretindeyiz. Bunun için çalışıp çabalıyoruz.” Diye konuştu.

Yerel seçimlerde partisine destek isteyen Nasıroğlu,” Bize yetki verirseniz merkezi yönetimle yerel yönetimi el ele verdirerek Batman’ı hizmete boğarız.  Kardeşlerim ideolojiye değil esere oy verelim. Eser siyasetine sahip çıkalım. İdeoloji karın doyurmuyor. İdeoloji bize müreffeh bir Batman’ı kazandırmıyor. Bizim esere ve hizmete ihtiyacımız var. Halkına hizmetkar olan bir belediyecilik anlayışına ihtiyacımız var.  Bu anlayışı da Batman’da hakim kılacak olan biziz.” Şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.