Minik Yaşar, milli takımda

Rize ilinde 08-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan 13 yaş altı Türkiye Badminton şampiyonasında üstün başarı gösteren Muhammed Yaşar Milli Takıma seçildi.

Minik Yaşar, milli takımda
Yayınlama: 21.05.2024
126
A+
A-

Gençlik Spor Kulübünün lisanslı sporcusu ve Veysel Karani İHL Spor Lisesi Proje Okulu öğrencisi olan Milli Sporcu Muhammed Yaşar antrenörü Polat Orhan ve Spor Şube Müdürü Burak Eren ile birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i makamında ziyaret etti.

ÖZPERK, YAŞAR’I TEBRİK ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Özperk, Milli takıma seçilen Muhammed Yaşar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kendilerini makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e teşekkür eden Antrenör Polat Orhan ise hedeflerinin Batman’da bütün kategorilerde Milli Sporcu çıkarmak olduğunu söyledi.

“BU BAŞARI BÜTÜN BATMAN’INDIR’

Antrenör Polat Orhan; “Bu başarı bütün Batman halkına armağan olsun. Özellikle başarı basamaklarına tırmanmamızda bizlere her türlü konuda destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Spor Şube Müdürümüz Sayın Burak Eren’e, Veysel Karani İHL Spor Lisesi Proje Okulu Müdürümüz Sayın Mehmet Siraç Dadak’a, Beden eğitimi Öğretmeni Ekrem İnci’ye ve emeği geçenlere teşekkür ederiz. Başarı bir ekip ve disiplin işidir. Bizlerde bunun farkındayız ve daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz.” diye konuştu.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.